Thuis

Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Shenzhenhicorpwell, Ltd werd opgericht in 2013 wordt gevestigd in Shenzhen, workshopgebied meer dan 3000 vierkante meters.

 

Het bedrijf is bij het front van Onderzoek&development, Productie, en Verkoop van een brede optische waaier van vezel en connectiviteitsproducten, met inbegrip van het koord van het vezelflard, vlecht, waterdichte schakelaars, vezel optische snelle schakelaar, enz.

 

Hicorpwell heeft verhouding met een wereldwijd netwerk van klanten ontwikkeld. Het productdienstenaanbod ontworpen=wordt= om aan de meest veeleisende behoeften van cliënten te voldoen en hoofdzakelijk verkocht aan Europa en Noord-Amerika. Het is een professionele positie in vezel de optische communicatie industrieën in China geweest. 

 

Als high-tech privé- onderneming, heeft Hicorpwell steunpunten in de industrie met zijn producten van uitstekende kwaliteit gevestigd.

 

Hicorpwell de productiefaciliteiten zijn ISO-9001:2000 geweest sinds Maart 2013 wordt geregistreerd die.

Een traditie van leiding in technologie, productkwaliteit en klantenservice heeft het bedrijf de snelle groei toegelaten.

Hicorpwell heeft nu stevige vooruitgang geboekt. Wij blijven tempo met de groeiende vraag houden en voor voortreffelijkheid streven.

Hicorpwell wordt samengesteld van een specifiek team van jonge en innovatieve beroeps. Het doel om superieure producten te ontwerpen en te produceren houdt het maximale concurrentievermogen van het bedrijf in de marktplaats. Vandaag wordt Hicorpwell goed erkend in vezel de optische communicatie industrie door cliënten wereldwijd. 

 

 

China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Technologieco. van Shenzhenhicorpwell, Ltd werd opgericht in 2013 wordt gevestigd in Shenzhen, workshopgebied meer dan 5000 vierkante meters. Het is een professionele positie in vezel de optische communicatie industrieën in China geweest. Het bedrijf is bij het front van Onderzoek&development, Productie, en de Verkoop van een brede optische waaier van vezel en connectiviteitsproducten, met inbegrip van het koord van het vezelflard, vlecht, waterdichte schakelaars, vezel optische snelle schakelaar, heeft enz. Hicorpwell verhouding met een wereldwijd netwerk van klanten ontwikkeld. Het productdienstenaanbod wordt ontworpen om aan de meest veeleisende behoeften van cliënten te voldoen en aan Europa en Noord-Amerika hoofdzakelijk verkocht.

 

 

 

China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : Hicorpwell

Aantal werknemers : 160~166

Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Certificaten China Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Certificaten