Rm 604 Bldg negende Yinxingyuan District 518054 Shenzhen China van Zuidenrd Nanshan
Thuis

Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd

Van goede kwaliteit Glasvezel Optische Kabel voor verkoop
Van goede kwaliteit Glasvezel Optische Kabel voor verkoop
Werkelijk tevreden! Alles is ontvangen en ingepakt intact. Goede kwaliteit, goede stijl, hoge kostenprestaties, geschikte levering van verkoper.

—— Peter Moles van India

Deze uitrusting bevat vele verschillende hulpmiddelen met goede kwaliteit, en het is makkelijk te gebruiken. Bovendien houd ik van hun gunstige prijs, is het puchasing de moeite waard.

—— Alfie Taylor van Singapore

Ik kocht dingen meerdere keren van dit Web, Hun optica en kabels al werk volkomen, zodat denk ik ik sommige ordedingen kon proberen dit keer.

—— Putten van de V.S.

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd
Hicorpwellpoort 2st Bureau Vergadering RM Hicorpwellftth 2st Workshop De 2st Verdieping van de Hicorpwellworkshop De Workshop 3st Verdieping van de flardkabel De Workshop van het flardkoord Hicorpwellftth Workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Merken : Hicorpwell
Aantal werknemers : 160~166
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco. van Shenzhenhicorpwell, Ltd werd opgericht in 2013 wordt gevestigd in Shenzhen, workshopgebied meer dan 3000 vierkante meters.

 

Het bedrijf is bij het front van Onderzoek&development, Productie, en Verkoop van een brede optische waaier van vezel en connectiviteitsproducten, met inbegrip van het koord van het vezelflard, vlecht, waterdichte schakelaars, vezel optische snelle schakelaar, enz.

 

Hicorpwell heeft verhouding met een wereldwijd netwerk van klanten ontwikkeld. Het productdienstenaanbod ontworpen=wordt= om aan de meest veeleisende behoeften van cliënten te voldoen en hoofdzakelijk verkocht aan Europa en Noord-Amerika. Het is een professionele positie in vezel de optische communicatie industrieën in China geweest. 

 

Als high-tech privé- onderneming, heeft Hicorpwell steunpunten in de industrie met zijn producten van uitstekende kwaliteit gevestigd.

 

Hicorpwell de productiefaciliteiten zijn ISO-9001:2000 geweest dat sinds Maart 2013 wordt geregistreerd.

Een traditie van leiding in technologie, productkwaliteit en klantenservice heeft het bedrijf de snelle groei toegelaten.

Hicorpwell heeft nu stevige vooruitgang geboekt. Wij blijven tempo met de groeiende vraag houden en voor voortreffelijkheid streven.

Hicorpwell wordt samengesteld van een specifiek team van jonge en innovatieve beroeps. Het doel om superieure producten te ontwerpen en te produceren houdt het maximale concurrentievermogen van het bedrijf in de marktplaats. Vandaag wordt Hicorpwell goed erkend in vezel de optische communicatie industrie door cliënten wereldwijd. 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Hicorpwell Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Yvone Si

Tel.: 86-19876375029

Fax: 86-755-23036652

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)