Ontwerp van Local area networkinstallatie

May 26, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Ontwerp van Local area networkinstallatie

laatste bedrijfsnieuws over Ontwerp van Local area networkinstallatie  0

Een vezeloptisch netwerk is het meest wijdverspreide type van netwerk in de wereld en de plaatsing gaat in een vlug tempo verder. De twee heetste de groeigebieden voor vezel-optisch-netwerk installaties zijn de nieuwe telecommunicatienetwerken op lange afstand, die terabit-per-tweede transimission van alle vormen van informatie verstrekken, en locale area networken (LANs), die mededeling ter plaatse verstrekken, hoewel LANs traditioneel als computer (gegevens) netwerken wordt beschouwd, vandaag steunen zij alle andere soorten telecommunicatiediensten.

 

De techniek van installatie op lange afstand wordt goed ontwikkeld en goed beschreven. Anderzijds, is de techniek van LAN insallation snel veranderend en de beschrijving van vandaag wordt morgen verouderd. Daarom legt deze sectie op LAN installatieontwerp de nadruk, dat slechts de fysieke laag van een local area network vertegenwoordigt. De fysieke lay-out van vezelkabels, de types van kabels, de types van vezels, de types van connectorization, en de hardware die - het juiste besluit van onder al these4 neemt is de keus het onderwerp van deze sectie. Met andere woorden, zijn wij 

hier betroffen met vezel-optisch-netwerk installatie in zijn meest brede zin. 

 

Van een logisch standpunt, is het ontwerp de eerste stap in netwerkinstallatie, maar de ontwerper moet ook met installatiesysteem en componenten vertrouwd zijn. Het is niet onze bedoeling om tot u een professionele netwerkontwerper te maken; eerder, ons doel hier is u, een futurer professionele gebruiker van dit systeem, één of ander inzicht in het gebied van ontwerp te geven. 

 

Men zou in het begin moeten opmerken dat Verordening TIA/EIA die 568A, de „Commerciële de Bouwtelecommunicaties Norm“ de telegrafeert, wijd als de industrienorm voor LAN installatie wordt goedgekeurd. Wij zullen vaak volgens deze norm in deze sectie verkiezen. Om te beginnen met, stemt TIA/EIA 568A slechts twee multimode soorten sorteren-index vezel-62.5/125um en a singlemode-als standaardtransmissiemedia voor ermee in locale area networken.

 

 

 

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Yvone Si
Tel. : 86-13480892975
Fax : 86-755-23036652
Resterend aantal tekens(20/3000)