Vezel Optische Opleiding -- Vezeltypes

October 18, 2018

Laatste bedrijfsnieuws over Vezel Optische Opleiding -- Vezeltypes

Vezel Optische Opleiding

 

 

Deze passage is een vezel optisch die opleidingsartikel wordt geschreven om u te helpen het snelle leren van de vezel optische die producten hebben momenteel in online markt en de verwante basiskennis van systemen van vezel de optische communicatin worden verkocht.

 

Deze vezel optische opleidingspassage is geschikt voor beginners, online resellers en eind - gebruikers die vezel optische producten op het net kopen. Als u ingenieurs bent of als u reeds met vezel optische producten en systemen vertrouwd bent kunt u het overslaan.

 

De online het meest verkochte fober optische producten kunnen de diverse assemblage van de vezel optische kabel en de verwante componenten zijn. Dit zal kabels van het vezel de optische flard, vezel optische verbindingsdraad, vezel optische vlechten, vezel opticloop ruggen en vezel optische splitsers omvatten.

 

Over het algemeen worden alle vezel optische producten geclassificeerd door het enige type van wijzevezel en multimode vezeltype, zo is de kabelassemblage. Voor enige typische wijze, gebruikt 9/125 vezel, en voor multimode, typische types zijn 50/125 vezel of vezel 62.5/125.

 

De enige wijze en multimode is de optische vezeltypes; de optische vezel is het hart van de vezel optische kabel zodat worden de kabels ook dienovereenkomstig genoemd enige wijzevezel optische kabel of multimode vezel optische kabel.

 

De enige wijzevezel is soms shorted voor SMF, is de kabelassemblage die SMF gebruiken pvc-jasje met gele kleur, is multimode vezel soms shorted voor MMF, is de kabelproducten die MMF gebruiken pvc-jasje met oranje kleur, zal dit helpen hen gemakkelijker identificeren. De kabeldiameter gewoonlijk is 2mm of 3mm buitendiameter; soms 0.9mm wordt de diameterkabel ook gebruikt (hoofdzakelijk op vlechten).

 

De simplexvezel optische kabel, de duplexvezel optische kabel en de multiassemblage van de vezelkabel zijn classificatie volgens de structuur van de optische vezelkabel. Als u kabel van het vezel de optische flard in het midden snijdt, krijgt u twee stukken vezel optische vlechten; de term vezel optische vlecht is eenvoudig zoals dat. Over het algemeen, zijn multimode vezelkabels duurder dan enige die wijzetypes op dezelfde structuur worden gebaseerd.

 

U kunt opmerken er de kabel is van de stijgingsvezel en de kabels van de voltallige vergaderingsvezel, zij verschillende vuurvaste normen in de V.S. als u verkoopt of de producten in Europese landen gebruikt zijn, zult u volgzame de vezel optische producten van Rohs nodig hebben.

 

RoHS is vereiste norm om de gezondheid van het eind te beschermen - gebruiker en het milieu.

Van alle assemblage van de vezelkabel, zijn de toevoeging en het terugkeerverlies twee belangrijke parameters.

 

laatste bedrijfsnieuws over Vezel Optische Opleiding -- Vezeltypes  0

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Yvone Si
Tel. : 86-13480892975
Fax : 86-755-23036652
Resterend aantal tekens(20/3000)