Van de de Machinevezel van de vier Hoekdruk Oppoetsende van het het Materiaalflard Optische van de het Koord Snelle Schakelaar de Productiemachine
1PCS
MOQ
negotiation
Prijs
Four Corner Pressure Polishing Machine Fiber Optic Equipment Patch Cord Fast Connector Production Machine
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Basis informatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: HICORPWELL
Certificering: IEC 60794-2-10/11
Modelnummer: Van de de Machinevezel van de vier Hoekdruk Oppoetsende van het het Materiaalflard Optische van de h
Hoog licht:

Oppoetsende Machine van de vezel de Optische Druk

,

De Oppoetsende Machine van de vier Hoekdruk

,

De Optische Oppoetsende Machine van de vier Hoekvezel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Één stuk in een karton
Levertijd: 15 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 100pcs per week
Specificaties
Naam: Van de de Machinevezel van de vier Hoekdruk Oppoetsende van het het Materiaalflard Optische van de h
Schakelaars: SC FC ST LC MPO MTP MTRJ
Type: Vierkante Druk Oppoetsende Machine
60rpm: De malende Plaat is minder dan 0.015mm
Gebruik: Het oppoetsen
Voeding: 220V (AC), 50Hz
Kernen: 18 20 24
Tijdopnemer: De Omronomwenteling, sluit digitale tijdopnemer, om het even welke timing
Productomschrijving

Van de de Machinevezel van de vier Hoekdruk Oppoetsende van het het Materiaalflard Optische van de het Koord Snelle Schakelaar de Productiemachine

 

De Vezel Optische Oppoetsende Machine op de Basis van Internationale Universele Normen en Hands-On Ervaring Op lange termijn, het overschrijdt Eisen ten aanzien van gr.-326 de Meetkunde van het Beëindigengezicht, en Deze Vezel Optische Oppoetsende Machine past aan Vier Hoekencompressie en New I.P.C. Holder Technology Yields de Beste Resultaten in de Industrie aan. Geen Veranderlijkheid in Resultaat wanneer Oppoetsend 1 of 24 Schakelaars, het Kaliber Geïnstalleerde Stal, en Compacte Grootte zal zijn.


Deze Vezel Optische Oppoetsende Machine kan Uitstekende de Kracht van het Schakelaarbeëindigen verwerken het Oppoetsen Kwaliteit. In Hicorpwell, Dit Type van Vezel Optische Oppoetsende die Machine voor Volumeproductie wordt ontworpen, Hoge Productiviteit. Voor meer, kan de Machine van Vezel Optische Poslishing Materiële en Lage Kosten besparen om Op te poetsen.


1 de verenigbaarheid van 0ther-Materiaal toen wij Deze Oppoetsende Machine ontwierpen, Volledig rekening gehouden met de Verbruiksgoederen (Schurende Film), het Kaliber & de Inrichting gebruikten momenteel het wijdst het Gebruikte 127mm en Hoek Plaatsen, het Compressiewerk. De inrichting kan met Andere Uitwisseling van het Fabrikantenmateriaal zijn, en maakt Geen Aanpassingen.


2 past op een Brede Waaier van Materiaal, zonder Behoefte van Om het even welk Extern Materiaal, een Gebied met een minder Stabiele Productie toe. Zo lang als nodig overeenkomstig de Vervanging van Inrichtingen, kan het Verschillende Types van Schakelaars veroorzaken, Geschikt voor Productie en Wetenschappelijke Onderzoek Proeforden.


De Oppoetsende Machine is Veelzijdig en is Efficiënt en Snel veroorzaakte Allerlei het Standaardtype van Vezel Optische Schakelaars met Specifiek
Inrichting: Fc/PC Fc/Apc Sc van Sc/van PC/Apc St/PC St/Apc Lc/Mu MT-Rj 8 Gr. Of 0 Gr. Mpo Mpx Mtp, E2000, D4 Enz. BD.

Bovendien kan de Oppoetsende Machine aan Poolse de Optische Vezelschakelaars van Sm, van Mm en van P.m. en Andere Gespecialiseerde Types.


De speciale Omstandigheden, kunnen volgens Inrichting van de het Verzoek de Speciale Schakelaar van de Gebruiker worden aangepast. Dit Materiaal kan niet alleen de Productie van ceramisch-Kernschakelaar worden gebruikt, kan het Zelfde voor energie-Gekoppelde Vezeloptische Schakelaar, Donkere Vezel en de Optische die Vezelschakelaars van Glas of Plastiek worden gemaakt en Andere Uiterst kleine Elementen ook en Productie worden gebruikt.


3 Eenvoudige verrichting, Geschikt om Productieprocessen te vereenvoudigen, om het Werkefficiency te verbeteren. Inrichting het Schoonmaken, Vervanging van Geschikt en Snel.


4 het Materiaal van het materiaalonderhoud in het Gebruik van Gemakkelijk enkel om het Proces te vermijden om Deeg en het Schoonmaken van het Residu Op te poetsen om Platform van de Kaliber het Oppoetsende Machine te krijgen.


5 die de schakelaars door Deze Oppoetsende Machine worden geproduceerd zijn van Laag Tussenvoegselverlies en Laag Terugkeerverlies, Goede Uitwisselbaarheid en Goede Herhaalbaarheid.
Onze Deze Vezel Optische Oppoetsende Machine heeft ook Andere Opvallende Sterke punten zoals: Hoog - kwaliteitsbetrouwbaarheid en Versatilit, Thermisch behandeld, Roestvrij staal voor Verbazende Precisie, Duurzaamheid en Gemakkelijke Verrichting.


6 de welgekozen Oppoetsende Films kunnen Productiviteit, Lagere Productiekost verbeteren en Productkwaliteit ook verbeteren.

 

 

Drukmanier
rol 4 Tussenvoegselverlies 0,3 dB (SM)
0,2 dB (MM.)
het oppoetsen (maximum) capaciteit SC, FC, ST: 20, 48 eenheden van LC: 24, 48units Terugkeerverlies 50 dB (PC)
60 dB (APC)
oppoetsend schakelaartype FC, SC, ST, LC, MU, MTP, MPO, MTRJ ETC. Straal 10~25mm
de motor speeed 90rpm omwenteling, 2rpm-revolutie Compensatie 50 μ M
afmeting 230*230*255mm Onder besnoeiing 50nm
filmgrootte 5 ' ‚ Herhaalbaarheid 0.1dB
gewicht 24KG Uitwisselbaarheid 0,2 dB
Inputvoltage 100-120VAC, 50/60Hz of 220-240VAC, 50/60Hz Het werk Situatietemperatuur -10 _+40º C
oppoetsende cyclus 2.83mins Zware stempel 500g of 250g
Oppoetsende chassisdiameter 130mm    
Het oppoetsen tijd het plaatsen 0-3min    
Tegengewichtdruk 2.1~3.6kgf/cm    
Tijdsbereik 0-300S    
Het oppoetsen Tijd 2 min. (snel assemblagetype)    
  3-4 min. (standaardschakelaars)    
Drukwaaier 0~5kg    
Precession Snelheid

1.5rpm

 

Van de de Machinevezel van de vier Hoekdruk Oppoetsende van het het Materiaalflard Optische van de het Koord Snelle Schakelaar de Productiemachine 0Van de de Machinevezel van de vier Hoekdruk Oppoetsende van het het Materiaalflard Optische van de het Koord Snelle Schakelaar de Productiemachine 1

Van de de Machinevezel van de vier Hoekdruk Oppoetsende van het het Materiaalflard Optische van de het Koord Snelle Schakelaar de Productiemachine 2

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Tel. : 86-13480892975
Fax : 86-755-23036652
Resterend aantal tekens(20/3000)